postaviane-gipsokartonСтроителна фирма Бизнес Консулт БГ – ЕООД е специализирана в поставянето на гипсокартон и има дългогодишен опит в предлагането и изпълнението на тази услуга.

Нашата компания разполага с професионалисти, които ценят качеството на работата и се стараят винаги да предлагат най-доброто на пазара.

Поставянето на гипсокартон е трудна дейност, която изисква наличието на специфични знания и умения, както и поне двама души за извършването на дейността, заради тежестта на използваните материали (например листовете гипсокартон, които трябва да се повдигат).

В зависимост от конкретното помещение и условия в него, може да се наложи поставянето на различни видове вата и гипсокартон – например влагоустойчив, огнеупорен и т.н., които да предпазят повърхността от нараняване при наличие на някои от споменатите условия.

Монтирането на гипсокартон от нашите специалисти става с помощта на предназначените за това инструменти, с които екипът ни разполага.

Гипсокартонът се използва за монтиране върху стени и окачени тавани, позволявайки създаването на различни форми, които могат да се комбинират с подходящо осветление за по-добър визуален ефект.

Предимствата при поставянето на гипсокартон са гладкостта, която се постига, възможността за изправяне на криви стени (например при неправилно изграждане), но най-вече е популярен с изолационния ефект, който има. С помощта на подходяща вата, която се използва за пълнеж, гипсокартонът изолира помещението, в което се поставя, така че да може да се затопля бързо и лесно.

Тоест, ако желаете вътрешна изолация, гладки и прави стени, бързо и лесно поставяне от професионалисти, то гипсокартон е материала за ремонт на помещението ви, от който имате нужда.

Фирма Бизнес Консулт БГ – ЕООД предлага услуги по добавянето на гипсокартон върху стени и окачени тавани, което включва нареждането на „скара” и добавянето на вата зад листовете, както и самите листове гипсокартон.

Цената за тази услуга се определя индивидуално, спрямо конкретния проект. Тя зависи от няколко фактора, но най-вече от големината на помещението (квадратурата).

Ако желаете да ви изготвим ценова оферта за поставянето на гипсокартон, можете да изпратите запитване чрез нашата форма за контакти, имейл или на някой от посочените телефони.

Поставяне на гипсокартон цени

Окачен таван в баня до 4 м2, с материали, вкл. полагане на стъклофазерна лента и шпакловка на фугите м2 188,00
Растер таван с материали м2 23,50
Окачен таван с гипсокартон, права конструкция, с материали, вкл. полагане на стъклофазерна лента и шпакловка на фугите м2 28,90
Стена с гипсокартон, права конструкция, с материали, вкл. полагане на стъклофазерна лента и шпакловка на фугите м2 29,00
Суха мазилка (лепене), с материали, вкл. полагане на стъклофазерна лента и шпакловка на фугите м2 20,10
Преградна стена от гипсокартон, с материали, вкл. полагане на стъклофазерна лента и шпаковка на фугите м2 37,80
Преградна стена от гипсокартон с вата, с материали, вкл. полагане на стъклофазерна лента и шпакловка на фугите м2 41,70
Нестандартни тавани и стени – според сложността м2 по договаряне
Полагане на алуминиеви ъгли, с материали м 2,80
Полагане на пластмасови ъгли (извити по крива), с материали м 6,40

Свържете се с нас на телефон 0877989400 или e-mail за да получите повече информация.