okacheni-tavaniФирма Бизнес Консулт БГ – ЕООД извършва цялостен монтаж на окачен таван на изключително изгодни цени.

Окачените тавани придобиват все по-голяма популярност, заради своите качества като добра визия, улеснен монтаж, възможност за изолиране на тавана и изправянето му.

Много често при зидарията, особено при къщите строени преди години се наблюдава така нареченото „изкривяване на ъгли”, причинено от неправилна нивелация и изграждане на стените и тавана. В резултат на това се получават криви вертикални ъгли между стените и криви хоризонтални ъгли между стените и тавана. Това създава неприятен визуален ефект и освен това пречи на правилната подредба на мебелите.

Гипсокартонът е материал, който може да реши този проблем изцяло! За да има ефект, обаче, той трябва да се поставя от майстори, които са измерили и нивелирали правилно конструкцията, върху която ще се поставя гипсокартона, така че тавана да бъде „изправен” след поставянето му.

Едно от най-харесваните свойства е топло и шумоизолационното действие, тъй като може да се поставя различна вата, която да задържа топлината в помещението.

Съществуват няколко вида окачващи тавани. Растерните тавани и хънтърите са вид окачващи материали, които могат да се използват за изграждане на тавана. Те са най-подходящи за поставяне в баня или помещения, където нивото на влага е високо, тъй като са влагоустойчиви. Благодарение на материалите, от които са създадени, те нямат нужда от допълнително шпакловане или боядисване.

Най-често използвани са и окачените тавани, създадени от гипсокартон. Те се използват в холове, офиси, кухни, детски стаи т.н. Те са много предпочитани и придобиват все по-голяма популярност, заради гъвкавостта, която предлагат. С помощта на гипсокартон могат да се „изваят” всякакви визуални форми за тавана, които да се допълнят с ефектно осветление, създавайки страхотен завършен дизайнерски вид на тавана.

Важно е да знаете, че поставянето на окачен таван може да бъде много по-сложно, в сравнение с нареждането на листове на стените. Що се отнася до трудността, тя зависи най-вече от формата и извивките, които е нужно да се направят.

Любител без опит не би могъл да се справи с поставянето на окачен таван самостоятелно. Ето защо препоръчваме използването на професионални услуги.

Ако имате нужда от поставяне на окачен таван, свържете се с нас чрез посочените контакти и ние ще се погрижим за професионалното изграждане на вашия таван с помощта на гипсокартон, хънтър или растерен таван.

Цените на услугите ни зависят от специфичността на проекта, така че изпратете запитване, за да получите оферта.

Окачени тавани цени

Окачен таван в баня до 4 м2, с материали, вкл. полагане на стъклофазерна лента и шпакловка на фугите м2 189,00
Растер таван с материали м2 23,80
Окачен таван с гипсокартон, права конструкция, с материали, вкл. полагане на стъклофазерна лента и шпакловка на фугите м2 29,60
Стена с гипсокартон, права конструкция, с материали, вкл. полагане на стъклофазерна лента и шпакловка на фугите м2 28,70
Суха мазилка (лепене), с материали, вкл. полагане на стъклофазерна лента и шпакловка на фугите м2 19,70
Преградна стена от гипсокартон, с материали, вкл. полагане на стъклофазерна лента и шпаковка на фугите м2 37,70
Преградна стена от гипсокартон с вата, с материали, вкл. полагане на стъклофазерна лента и шпакловка на фугите м2 41,50
Нестандартни тавани и стени – според сложността м2 по договаряне
Полагане на алуминиеви ъгли, с материали м 2,70
Полагане на пластмасови ъгли (извити по крива), с материали м 6,70

Свържете се с нас на телефон 0877989400 или e-mail за да получите повече информация.