Фирма Бизнес Консулт БГ – ЕООД предлага всички видове качествено къртене и изкопни услуги, от които може да имате нужда. Ние предлагаме едни от най-пълните пакети, подходящи както за отделни лица и техните жилища, така и за фирми, имащи нужда от подобни услуги.

Работим с ясна визия за постигане на бързи, високи и професионални резултати за нашите клиенти, предлагайки качествени услуги и цена. Фирма Бизнес Консулт БГ – ЕООД завършва всеки проект с наистина професионален подход към вас, предоставяйки ви спокойствието, че изкопните дейности или къртене са приключени в срок.

Благодарение на индивидуалното ни отношение към всеки един клиент, компанията ни се радва на широка популярност за този вид услуги, запазвайки добрите ни отношения с клиентите за цял живот.

Нашият дългогодишен опит и познания за качественото къртене и изкопни услуги са тези, които вдъхват доверие и уважение в клиентите, превръщайки фирмата ни в един от най-търсените изпълнители в бранша.

За щастие, уменията и ресурсите ни не са ориентирани само в един определен тип къртене и изкопна дейност, а са достатъчно разнообразни, което позволява осъществяването на всякакъв тип дейности, свързани с къртене или изкопни работи.

Ние проявяваме еднакъв професионализъм и прилагаме интелигентен подход към всеки проект, за да се получи в крайна сметка желаният резултат и клиентите ни да остават винаги доволни.

Ако вие също имате нужда от изкопни работи или къртене, независимо от какъв тип, можете да се свържете с нас на телефон 0877989400  или на някой от посочените методи за връзка в сайта ни. Ние ще ви предложим изгодна оферта и срокове за приключване на работата.

Свържете се с нас на телефон 0877989400 или e-mail за да получите повече информация.

Къртене и изкопни работи цени

Къртене на бетон до 10 см. м2 9,90
Къртене на замазка до 6 см. м2 6,80
Къртене на замазка от 6 до 12 см. м2 8,80
Къртене на тухлени стени с мазилка м2 9,60
Къртене на тухлени стени без мазилка м2 7,70
Къртене на газобетон м2 9,70
Къртене на канал за водопровод в тухла м 3,50
Къртене на канал за водопровод в бетон м 4,30
Къртене на канал за канал ф 50 в тухла м 4,80
Къртене на канал за канал ф 50 в бетон м 7,10
Къртене бани – мазилка и плочки м2 9,60
Къртене бани – само плочки м2 9,20
Къртене плочи – под м2 9,90
Къртене на канал за електро инсталация в тухла м 2,50
Къртене на канал за електро инсталация в бетон м 3,80
Къртене на панел под прозорец бр. 99,00
Качване на материали – в зависимост от количеството бр. по договаряне
Насипване, изнасяне, натоварване и извозване на строителни отпадъци в чували бр. 3,10
Облепване с найлон м2 0,99

За консултации и огледи на обекти, телефон: 0899888335 или e-mail