Имате излишни отпадъци, появили се в резултат от различни дейности?

izvozvane-otpadaciНапример, извършвали сте ремонтни дейности в жилището си или някакво помещение, но в един момент се оказва, че се е натрупало голямо количество отпадъци (строителни) – като части от тухли, бетон, вар, гипсокартон и т.н.

Най-лесният начин да се отървете от тях е да ги извозите. Проблемът е, че повечето хора не разполагат с подходящо транспортно средство, а когато количеството отпадъци е твърде голямо, ще имате нужда от намесата на фирма за професионално извозване на отпадъци.

Най-лесният и удобен начин да изнесете и да се отървете от въпросните излишни материали е с помощта на чували – като ги поставите вътре. След това можете да се възползвате от услугите на фирма, която да натовари чувалите с отпадъци и да ги извози до подходящото място. Имате възможност за поръчката само на транспортна услуга или да оставите цялата работа по събирането, пълненето на чувалите, изнасянето и извозването им.

Фирма Бизнес Консулт БГ – ЕООД е специализирана в извозването на всякакъв вид отпадъци – като строителни или битови. Сред нещата, които извозват нашите превозни средства могат да бъдат използвани и непотребни вече мебели, дограма, битови електроуреди, парцали, врати, дрехи и множество различни още отпадъци от бита.

Ако желаете да се възползвате от услугата ни за извозване на строителни отпадъци, то можете да се възползвате отново само от транспорт или цялостно събиране, товарене и откарване на отпадъците.

Фирма Бизнес Консулт БГ – ЕООД предлага също и възможност за доставяне на строителни материали в пакетирано и/или насипно състояние.

Компанията ни разполага с различни видове превозни средства, подходящи за различни цели на извозване на отпадъци и доставяне на материали.

Свържете се с нас за повече информация и цени. Цените се определят в зависимост от конкретната услуга, количеството, което трябва да се извози, типа превозно средство, което ще се използва, както от разстоянието и разхода на гориво.

Свържете се с нас на телефон 0877989400 или e-mail за да получите повече информация.

Къртене на бетон до 10 см. м2 9,90
Къртене на замазка до 6 см. м2 6,80
Къртене на замазка от 6 до 12 см. м2 8,80
Къртене на тухлени стени с мазилка м2 9,60
Къртене на тухлени стени без мазилка м2 7,70
Къртене на газобетон м2 9,70
Къртене на канал за водопровод в тухла м 3,50
Къртене на канал за водопровод в бетон м 4,30
Къртене на канал за канал ф 50 в тухла м 4,80
Къртене на канал за канал ф 50 в бетон м 7,10
Къртене бани – мазилка и плочки м2 9,60
Къртене бани – само плочки м2 9,20
Къртене плочи – под м2 9,90
Къртене на канал за електро инсталация в тухла м 2,50
Къртене на канал за електро инсталация в бетон м 3,80
Къртене на панел под прозорец бр. 99,00
Качване на материали – в зависимост от количеството бр. по договаряне
Насипване, изнасяне, натоварване и извозване на строителни отпадъци в чували бр. 3,10
Облепване с найлон м2 0,99

За консултации и огледи на обекти, телефон: 0877989400 или e-mail